Skip to main content
Amy Fielding
20 April 2024, 21:00

ANOTR & Erik Bandt delen nieuwe single ‘How You Feel feat. Leven Kali’

Het is de eerste nieuwe muziek van het Nederlandse duo sinds hun debuutalbum

ANOTR

ANOTR heeft een nieuwe single uitgebracht met Erik Bandt, ‘How You Feel feat. Leven Kali’. Bekijk het hieronder.

De langverwachte versie markeert de eerste nieuwe muziek van het Nederlandse duo sinds hun debuutalbum 'The Reset' uit 2022 en was het afgelopen jaar de soundtrack van hun uitverkochte No Art- en EXPO-evenementen. ANOTR, geproduceerd samen met Erik Bandt en met zang van Leven Kali uit Los Angeles, zei dat ze "blij zijn om het eindelijk met de wereld te delen".

“Wij halen het meeste uit onze muziek tijdens retraites door een paar weken de verbinding te verbreken en volledig op te gaan in de muziek. We wisten dat het instrumentale nummer speciaal was en speelden het uit, maar we hadden het gevoel dat een stem het naar een hoger niveau zou tillen", aldus ANOTR in een persbericht.

"In september gingen we naar LA voor een show en huurden een villa om muziek te maken en met singers/songwriters te werken. Hier ontmoetten we Leven Kali & Raven Ziegler. We hadden een sessie die heel goed verliep, maar we besloten dat was niet genoeg. Dus planden we nog een sessie op de laatste dag en speelden we het instrumentale nummer. Ze waren meteen aan het trillen, en vanaf dat moment ontstond het nummer."

‘Hoe je je voelt feat. Leven Kali’ is nu uit op No Art.

ANOTR waren de coversterren van DJ Mag in maart 2024. Je kunt de coverinterview hier lezen.

Play Video